Go to Top

Giv dit hjem et nyt badeværelse

Kun fantasien sætter grænsen for, hvordan et nyt badeværelse kan se ud. Murermester Ole Dahl har over 40 års erfaring med at gøre badeværelsesdrømme til virkelighed.

Murer Ole Dahl har ekspertise i nyt badeværelse til dig

Et badeværelse er ikke blot et brugsrum. For de fleste er badeværelset et vigtigt og meget personligt rum, og det er afgørende, at rummet fremstår indbydende og flot, så man føler sig godt tilpas i det.

Hos Murer Ole er netop renovering og bygning af nyt badeværelse, vores ekspertise. I over 40 år har murermester Ole Dahl hjulpet kunder med at realisere deres ønsker om et behageligt og æstetisk nyt badeværelse. Vi har således solid erfaring fra mange projekter af meget forskellig karakter, og er altid parate til også at give dit hjem et nyt badeværelse. Vi tager gerne mod en udfordring, også fra kunder med mere specielle ønsker om et kreativt design.

Vi vejleder dig allerede helt fra start

Gør eventuelt brug af vores store erfaring allerede inden projektets start. Vi vejleder gerne og kommer med gode råd, der kan inspirere til den endelige løsning på netop din drøm om et badeværelse. Vores håndværk er altid upåklageligt og vi garanterer korrekt udførelse af projektet, helt ned i de svære detaljer. Fortæl os om dit ønske om et badeværelse og vi skal gøre vores yderste for at give dit et rum, du kan nyde i mange år fremover.

Udover nyt badeværelse udfører vi opgaver inden for:

Trænger dit hjem til et nyt badeværelse? For spørgsmål eller et godt tilbud, kan du kontakt os på tlf. 40 72 66 70 eller e-mail odahl@murerole.dk.

Vi kører ud til kunder i Roskilde området, Ølstykke, Greve, Jyllinge, Tune, Solrød Strand og Lejre, samt resten af landet, hvor kunden ønsker det.