Go to Top

Lægning af fliser

Brug en fagmand til lægning af dine fliser. Murermester Ole Dahls store ekspertise giver dig både holdbarhed og sikkerhed til dit fliseprojekt

Vi hjælper med mere end bare lægning af fliser

Fliser er ikke blot praktiske belægninger i badeværelser, køkkener, vaskerum og andet, de kan også være med til at skabe et rums visuelle udtryk og atmosfære. Fliser findes i et utal af farver og former, og det kan være svært at beslutte sig for, hvilke fliser, der vil passe til et rums karakter. I vores arbejde beskæftiger vi os ikke blot med den tekniske del af opsætningen, men hjælper også gerne, når valget af fliser skal træffes. Rådgivning og inspiration i forhold til farver, tekstur størrelser m.v. er en naturlig del af kontakten med vores kunder.

Solid erfaring med lægning af fliser

Solid murererfaring gennem fire årtier og en stor mængde opsatte fliser har givet os store kompetencer indenfor lægning af fliser, og vi udfører alle former for flisearbejde med største faglighed. Vi er naturligvis altid opdaterede på de nyeste kvalitetskrav og bygningsreglementer

Vi tilbyder blandt andet:

  • Lægning af fliser i eksempelvis brusekabiner
  • Lægning af flisegulv i badeværelse, vaskerum eller lignende
  • Renovering af slidte belægninger
  • Udskiftning af ødelagte fliser
  • Inspiration og hjælp til valg af fliser

Kontakt

Vi servicerer kunder i  Roskilde området, Greve, Jyllinge, Tune, Ølstykke, Lejre og Solrød Strand, samt resten af landet, hvor kunden ønsker det.

Kontakt os på tlf. 40 72 66 70 eller e-mail. odahl@murerole.dk, hvis du vil have et tilbud på lægning af fliser, eller har spørgsmål til vores andre ydelser inden for klinkelægning, nyt badeværelse, forsikringsskader og andet murerarbejde.