Go to Top

Lægning af klinker

Trænger dit badeværelse eller køkken til lægning af klinker? Så har du brug for en kompetent fagmand, der kan følge din vision og gøre den til virkelighed!

 

Korrekt og sikker lægning af klinker

Korrekt og sikker lægning af klinker kræver sin fagmand. Der er mange forhold, som skal tages i betragtning for at opnå en optimal montering, og uden den nødvendige ekspertise og korrekt værktøj kan man nemt få et uholdbart eller ujævnt resultat. Vil man være sikker på en flot og langtidsholdbart montering, bør man altid benytte en uddannet fagmand.

Murer Ole har mange års ekspertise med lægning af klinker

Hos Murer Ole har vi lang erfaring med netop opsætning af fliser og lægning af klinker og har allerede serviceret en lang række kunder i Roskilde og omegn gennem mange år. Vores kunder nyder godt af vores ekspertise, og ud over en professionel montering er vi gerne behjælpelige med gode råd og vejledning tidligt i processen.

Vi laver både:

  • Nylægninger
  • Renovationer
  • Mindre udbedringer af skadede klinker

Og vi hjælper med inspiration til valg af farver, udformning og overflader på klinker, foruden passende arealer og andre aspekter af arbejdet med klinker.

Kontakt

Du altid velkomment til at kontakte os over telefonen på tlf. 40 72 66 70 eller per e-mail på odahl@murerole.dk, hvis du har spørgsmål til vores kompetencer med hensyn til lægning af klinker, vil have et tilbud på et projekt eller har spørgsmål til vores ydelser inden for, lægning af fliser, nyt badeværelse, forsikringskader eller andet murerarbejde.

Vi kører ud til kunder i Roskilde området, Tune, Solrød Strand, Greve, Lejre, Jyllinge og Ølstykke, samt resten af landet, hvor kunden ønsker det.