Go to Top

Om Murer Ole

Murer Ole er en murerforretning, som har rødder tilbage i slutningen af 60’erne, hvor murermester Ole Dahl begyndte sin lange rejse indenfor murerfaget. I dag er det en alsidig murervirksomhed i Roskilde med lang erfaring og store kompetencer indenfor murerfaget generelt.

Vi løser alle slags mureropgaver med professionalisme og håndværksmæssig stolthed. Vi har dog udviklet særlig ekspertise i renovering og nybygning af badeværelser samt montering af fliser. Vi hilser udfordringer velkommen, også dem af mere speciel karakter.

Vores største aktiv er vores lange erfaring, og vi låner den gerne ud til vores kunder, når der skal rådgives. Vi tager med glæde del i alle byggeriets faser, og kan bidrage med vejledning og inspiration i forhold til både projektering, tilladelser, tegning, materialevalg om meget mere.

Vi kan tilbyde skræddersyede løsninger, som tager hensyn til både økonomi, kvalitet og omfang. Vi er altid opdaterede på nye værktøjer, processer og tekniker, og tillid, kvalitet og fornuftige priser er nøgleord i vores målsætning